MANOR 12 ResidenciesDebrecen

2026 Q4

A Komlóssy utca sarkán az Egyetem tér mellett kiemelt lokációban, stratégiai, központi helyen, közvetlenül a Kossuth Lajos Tudományegyetem mellett található vadonatúj beruházásunk, a MANOR 12 Residencies, mely egy exkluzív lakóközösséget foglal magába, összesen 12 luxus, akár több generációs rezidenciával. Ez az elegáns és modern stílusú lakókomplexum minden részletében a kényelmet és a tartósan prémium minőséget képviseli, megteremtve ezzel az exkluzív otthonok iránti keresletet.

BORDÁS PÉTER
Építész"Az embert jellemzi az a kettősség, hogy szeretne része lenni a pezsgő városi életnek, közösségnek, de közben keresi a védelmet adó otthonos érzést a kávéház teraszának egyik félreeső részén…Egyszerre jelen lenni a város egyik sugárútjának lendületet adó, energiával teli részén és otthon érezni magunkat. Ez volt a cél, amikor létrehoztuk az épület koncepcióját. Lebegő, a természet védelmet adó zöld foltjaival átszőtt lemezeket hoztunk létre, melyeket az apartmanok szabadon úszó egységei tagolnak. A lakások transzparens felülete az előtte létrehozott növényszigetekkel térbeli függönyt képez. Így teremt harmóniát a város és az otthon között."bordstudio.hu

Lakások

Rezidencia 1 - 157,58 m2
Foglalt
Rezidencia 2 - 162,07 m2
Megnézem
Rezidencia 3 - 156,07 m2
Megnézem
Rezidencia 4 - 157,58 m2
Foglalt
Rezidencia 5 - 162,07 m2
Foglalt
Rezidencia 6 - 156,07 m2
Foglalt
Rezidencia 7 - 157,58 m2
Foglalt
Rezidencia 8 - 162,07 m2
Foglalt
Rezidencia 9 - 156,07 m2
Foglalt
Rezidencia 10 - 157,58 m2
Foglalt
Rezidencia 11 - 162,07 m2
Foglalt
Rezidencia 12 - 156,07 m2
Foglalt

Minőség és Kényelem

A MANOR 12 Residencies tervezése és kivitelezése során kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb technológiák és a legmagasabb minőségű anyagok alkalmazására. Az elegáns és modern stílus mellett az ingatlanok elrendezése és funkcionalitása is arra törekszik, hogy a lakók számára optimális kényelmet és funkcionalitást biztosítson minden egyes rezidenciában.

MANOR 12 design terv 1

MANOR 12 design terv 2

Elhelyezkedés és Környék

Az épületek elrendezése és funkcionalitása célja, hogy a lakók számára optimális kényelmet biztosítson, miközben az ingatlan magas presztizsű kiemelt helyen található, könnyen elérhető közelségben a városközponttól és a fontosabb szolgáltatásoktól. Az Egyetem közelsége, annak vonzása már önmagában is hatalmas értéket képvisel, így a Residencia új tulajdonosai exkluzív és közelmúltban megújúlt Nagy-erdő és Stadion környezetében, azok magas szintű szolgáltatásait séta távolságban élvezhetik. A környék infrastruktúrája kimagasló, könnyen elérhetőek a villamosok, buszok és egyéb tömegközlekedési eszközök, amelyek lehetővé teszik Debrecen városának felfedezését és a közlekedés egyszerűsítését.

Környezet és Parkolás

A MANOR 12 Residencies területe körül gyönyörű parkok teszik még vonzóbbá a környéket, és gondosan tervezett parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a lakók kényelméért. Ez a környezetbarát megközelítés és a kényelmes parkolási lehetőségek kombinációja egyedülálló élményt nyújt az itt élőknek.

MANOR 12 design plan 3

Cél, jövő, elhivatottság

A MANOR 12 Residencies célja az, hogy új mércét állítson az exkluzív lakóingatlanok terén Debrecenben, és a lokáció által egyedülálló élményt nyújtson az itt lakóknak. Ez a projekt arra törekszik, hogy az elegáns, kényelmes és modern lakások kombinációjával örömet és magas életminőséget nyújtson a lakók számára. Legyen részese egy olyan közösségnek, ahol a luxus és kényelem találkozik Debrecen egyik legjobb részén!

Brosúra

További információkért töltse le brosúránkat!

Letöltés

További anyagok a projektről

manor_ertekesitesi_tajekoztato.pdfmanor_eloszerzodes.pdfmanor_arlista.pdfmanor_muszaki_tartalom.pdf