Péterfia CornerDebrecen

2014-2017

Ékszerdoboz a Nagytemplom szomszédságában.

HomeCorner

Az épület felső részében 34 lakóegység lett kialakítva. A prémium kategóriájú lakások amerikai konyhával, nappalival, 1–4 szobával, és többsége terasszal is rendelkeznek. A penthouse szinteken igazi nagyvonalú nagy alapterületű elegáns lakosztályok vannak, tágas teraszokkal. Az alagsorban találhatóak szolgáltatások, amellett, hogy szállodai érzést nyújtanak az ott lakók számára, a hétköznapokban nagyon praktikusak abban, hogy házon belül megnövelik az egyes lakások komfortját.

Peterifa látványterv

OfficeCorner

Két szinten tetszőleges méretű prémium kategóriájú irodák, rendelők kerültek kialakításra. Az irodaszinthez tágas teakonyha, és különböző méretű tárgyalók tartoznak. A jelentős intenzív zöld felülettel kialakított több szintes tetőterasz ideális a napközbeni lazításra, kávézásra, kinti kötetlen megbeszélésekre.

Peterifa látványterv megállóból

ParkingCorner

Az alsó két szinten összesen negyven parkoló biztosítja a tulajdonosok, vendégek parkoló igényét ingatlanon belül. Az alagsori részen 2 garázs, 17 teremgarázs (ebből 4 két beállású elkerített parkolóhely) és 6 db fedett parkoló helyezkedik el. A parkoló lemezen 6 garázs és 9 parkolóhely lett kialakítva.

FoodCorner

A földszinten egy 215 m2-es eladótérrel és 115 m2 konyhával, kinti terasszal rendelkező étterem került kialakításra.

Peterifa látványterv front

Peterifa látványterv szórakozás

CafeCorner

A földszinten helyezkedik el egy modern nagyvárosi kávézó. Ez a vendéglátóhely közel 110m2-en került kialakításra és rendelkezik még a ház előtt kialakított kellemes terasszal.

(http://www.peterfiacorner.hu/)

Debrecen belvárosában, a Nagytemplomtól csak néhány 100 méterre az arra járók tekintetét könnyen magára irányítja a Péterfia Corner megújult épülete. A régi szakszervezeti székházat részben visszabontották, az újraértelmezésével létrejött épület pedig lendületes, hangulatos megjelenésével, illetve a homlokzatra került fehér EQUITONE szálcement lapokkal a város ragyogó pontja lett.http://epiteszforum.hu/szakszervezeti-szekhazbol-peterfia-corner

Peterifa látványterv esti

Peterifa látványterv zoom

Peterifa látványterv esti

Peterifa front full