Nógrádi ProjektBudapest, XII. kerület

2020 Q3

Belbudán a Hegyvidéken csodás kertvárosi környezetben helyezkedik el az ingatlan. Minden szinten egy lakás helyezkedik el biztosítva a kertesház nyugalmát, a társasház kényelmét.

BORDÁS PÉTER
Építész"A telek a XII. kerületi Istenhegy meredek lejtőjén, ligetes, társasházas környezetben található. A hat lakásos társasház épületegyüttese két elemből áll. „A hegynek támaszkodó tornyok” egyes szintjei egymáshoz képest eltolva, a terephez simulva helyezkednek el. Az intimitás védelme érdekében minden lakás saját szintet kapott. Az egyes lakások hatalmas üvegfelületekkel és körben terasszal fordulnak a kert és a panoráma irányába. A közlekedés a természettel harmóniában komponált külső lépcsőkön történik. E mellett a legmagasabb komfortszintet nyújtva, a társasház lifttel is rendelkezik, melyek közvetlen a lakásokba nyílnak."bordstudio.hu

Lakások

A épület I. - 121,1 m2
Eladva
A épület II. - 147,00 m2
Eladva
A épület III. - 135,05 m2
Eladva
B épület I. - 121,1 m2
Eladva
B épület II. - 147,00 m2
Eladva
B épület III. - 135,05 m2
Eladva

Nógrád nappali

SZIJJÁRTÓ KRISZTINA
Interior Designer"Funkcionalitás és harmónia. Talán ez a két szó árul el legtöbbet a házról es a belső terekről. Átgondolt tervezés eredménye az épület minden egyes szeglete, mind a világítás, a kényelmet szolgáló technikai vívmányok, mind a berendezés terén. A lakásokban három különböző hangulatot teremtettem, különböző színek és anyagok felhasználásával. Míg az egyik világos és friss, addig a másik sötétebb tónusai révén bensőséges és merész."

Nógrádi design belső

Nógrádi design belső háló

Nógrádi design hátsó

Nógrádi kert

Nógrádi háló

Felszereltség

defibrillatorDefibrillátor
Közös területeken elhelyezve
e autoElektromos töltő
A parkolóban mért elektromos autótöltési lehetőség
intelligent systemsIntelligens
Appról, webről kezelhető fűtés-hűtés, szellőzés, programozható világítás vezérlés, automatizált árnyékolástechnika
safetyBiztonság
IP alapú kamera képrögzítéssel, IP alapú riasztórendszer, beléptetőrendszer Assa Abloy
zoldtetoZöldtető
Élhetőbb, természetközelibb, komfortosabb érzést biztosít otthonában
elevatorFelvonó
Kleemann egyedi kialakítású lift

Brosúra

További információkért töltse le brosúránkat!

Letöltés
 
 
 

Miért Buda?

Budapest XII. kerülete, azaz a Hegyvidék a főváros budai oldalának középső területein fekszik., nyugati határa egyben Budapest határa is. Ezen terület egyaránt vonzza a családosokat, a pezsgést kereső fiatalokat, a nyugalomra és csendre vágyó idősebbeket, hiszen bevásárlóközpontok, óvodák, magas színvonalú iskolák, jól felszerelt, modern játszóterek, a szabadtéri sportokat kedvelőknek kültéri fitness pályák, sport-és kulturális létesítmények, cukrászdák és éttermek találhatók itt. A környék közlekedési szempontból is rendkívül kedvező, hiszen a karnyújtásnyira lévő belbuda, a város más pontjai valamint a Balaton és a Velencei- tó is könnyedén elérhetőek akár közösségi közlekedéssel, akár autóval is. A fővárosi lét és a természet közelsége harmonikus egységet alkotnak ezen a területen.