Goldmark ProjektBudapest, XII. kerület

2021 Q2

Belbudán a Hegyvidéken csodás kertvárosi környezetben helyezkedik el az ingatlan.

LITKEY CSABA
Építész"A projekt különleges lehetőséget nyújtott számunkra. A Budaihegység lábánál és a városhoz közel elhelyezkedő, nagyméretű, zöldövezeti telekre tervezhettünk lakóépületet. A környéken az elegáns századfordulós villák és a 60-as, 70-es évekbeli modern hangvételű társasházak váltják egymást. Ebbe a miliőbe illesztettük házunkat, mely a bauhaus mesterek hagyományát követve felel meg a kortárs igényeknek és ezáltal az épület harmonikusan illeszkedik környezetéhez."

Lakások

1. szint 101. lakás - 109,60 m2
Eladva
1. szint 102. lakás - 82,00 m2
Eladva
1. szint 103. lakás - 108,02 m2
Eladva
2. szint 201. lakás - 145,50 m2
Eladva
2. szint 202. lakás - 100,91 m2
Eladva
3. szint 301. lakás - 107,60 m2
Eladva
3. szint 302. lakás - 75,70 m2
Eladva
SZIJJÁRTÓ KRISZTINA
Interior Designer"Funkcionalitás és harmónia. Talán ez a két szó árul el legtöbbet a házról es a belső terekről. Átgondolt tervezés eredménye az épület minden egyes szeglete, mind a világítás, a kényelmet szolgáló technikai vívmányok, mind a berendezés terén. A lakásokban három különböző hangulatot teremtettem, különböző színek és anyagok felhasználásával. Míg az egyik világos és friss, addig a másik sötétebb tónusai révén bensőséges és merész."

Goldmark terv nappali

Goldmark világos

Goldmark élő fal

Felszereltség

defibrillatorDefibrillátor
Közös területeken elhelyezve
e autoElektromos töltő
A parkolóban mért elektromos autótöltési lehetőség
intelligent systemsIntelligens
Appról, webről kezelhető fűtés-hűtés, szellőzés, programozható világítás vezérlés, automatizált árnyékolástechnika
safetyBiztonság
IP alapú kamera képrögzítéssel, IP alapú riasztórendszer, beléptetőrendszer Assa Abloy
zoldtetoZöldtető
Élhetőbb, természetközelibb, komfortosabb érzést biztosít otthonában
elevatorFelvonó
Közösségi lift lépcsőházi kialakítással

Brosúra

További információkért töltse le brosúránkat!

Letöltés
 
 
 

Miért Buda?

Budapest XII. kerülete, azaz a Hegyvidék a főváros budai oldalának középső területein fekszik., nyugati határa egyben Budapest határa is. Ezen terület egyaránt vonzza a családosokat, a pezsgést kereső fiatalokat, a nyugalomra és csendre vágyó idősebbeket, hiszen bevásárlóközpontok, óvodák, magas színvonalú iskolák, jól felszerelt, modern játszóterek, a szabadtéri sportokat kedvelőknek kültéri fitness pályák, sport-és kulturális létesítmények, cukrászdák és éttermek találhatók itt. A környék közlekedési szempontból is rendkívül kedvező, hiszen a karnyújtásnyira lévő belbuda, a város más pontjai valamint a Balaton és a Velencei- tó is könnyedén elérhetőek akár közösségi közlekedéssel, akár autóval is. A fővárosi lét és a természet közelsége harmonikus egységet alkotnak ezen a területen.