Querciabella LuganoBioggio

2024 Q1

A Querciabella lakóhely kiválasztása azt jelenti, hogy az eleganciában, környezetvédelemben és energiahatékonyságban élünk. Egy álom, ami valóra válik.

A természet csodája

A Bioggio közelében, Lugano hegyvidékén található Querciabella lakópark egy kivételes projekt, mely két épület harmonikus egységében egyesíti a városi luxust és a természet harmóniáját. A tágas panorámás teraszokról kilátás nyílik a Lugano-tóra, a Vedeggio síkságára, valamint a Malcantone, a Brè és a Boglia hegyekre.

Stratégiai elhelyezkedés

A lakópark az észak-déli autópálya- és a Lugano-Ponte Tresa vasúti összeköttetés közelében található, így könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A Lugano központja autóbusszal is könnyen elérhető, a megálló csak néhány lépésre található.

Querciabella

Az elegancia otthona

A Querciabella lakópark az otthoni harmónia szinonimája funkcionális és felső kategóriás terekkel, elegáns részletekkel és a föld színeire ihletett árnyalatokkal. Minden lakásban hűtőrendszerrel, beépített szekrénnyel, olasz konyhával és felső kategóriás fürdőszobabútorral rendelkezünk.

Fenntartható technológia

Az épületek környezetbarát megoldásokat alkalmaznak, beleértve a zöld tetőket, a napelemeket és a fordított hőszivattyúkat. Így biztosítjuk a környezetbarát életmód stílusát.

Querciabella plan 1

Querciabella plan 2

Egy értékes befektetés

A lakóparkot a Garzoni SA, a Lugano történelmi családi vállalkozása fejleszti, mely 70 éves tapasztalattal rendelkezik. A tervezőcsapat és a szakértő kézművesek gondosan választott helyi cégekkel dolgoznak együtt, hogy részletgazdag és kiváló ár-érték arányú terméket kínáljanak.