40 Box ResidencesAbbazia, Opatija

2024 Q2

Egyedülálló Életstílus a Tenger Mellett. Az 40 Box Residences egy páratlan luxus ingatlanfejlesztés, amely mindössze 150 méterre fekszik a tengerparttól és a közvetlen belvárostól, ahol a piac, a halpiac és a Lungomare sétány található. Ez az egyedülállóan kiemelt belvárosi lokáció mindazoknak tökéletes választás, akik a város szívében szeretnék élvezni a tengerparti életstílust.

Teljes Tengerre Néző Kilátás - Minden Pillanatban Csodálatos

Az 40 Box Residences lakásai minden pillanatban gyönyörű tengerre néző kilátást kínálnak. Ez az egyedülálló látvány nem csak a lakásokból, hanem a közösségi terekből és a kényelmi szolgáltatások helyszíneiről is lenyűgöző. Élvezze a horizonton túl látott táj szépségét minden egyes nap!

40 Box Residences plan 1

40 Box Residences plan 2

Lifestyle Szolgáltatások - A Kényelem és a Kikapcsolódás Karnyújtásnyira

Az 40 Box Residences luxuslakásai számos exkluzív szolgáltatással rendelkeznek, mint például a Wallbox-os teremgarázs, a lift, a wellness részleg, a fitneszterem, a portaszolgálat és még egy privát medence is. Mindez azért, hogy minden lakó maximális kényelmet és kikapcsolódást élvezhessen otthonában.

40 Box Residences site

Fedezze fel Az 40 Box Residences-t - Élje Meg a Tengerparti Életstílust Még Ma!

Ha ön is az 40 Box Residences egyedülálló tengerparti életstílusát szeretné megtapasztalni, akkor ne habozzon tovább! Fedezze fel a projekt lehetőségeit, és élvezze a luxus és kényelem tökéletes egyensúlyát Opátija tengerpartjának szívében.