Rólunk

Kapcsolat

Az iProperty AG egy svájci székhelyű ingatlanfejlesztő cégstruktúra, amely több évtizedes tevékenységével az ingatlanfejlesztés teljes szakmai vertikumát lefedi, hiszen önálló ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és létesítménygazdálkodással is foglalkozik. Ezen időszak alatt közel 40.000 m2-nyi irodát, lakóépületet és üzletközpontot épített meg.

Hiszünk

az eredeti ötletekben és a kimagasló szakmai felkészültségben, hiszen az igazán nagy dolgok születéséhez mindkettőre szükség van. Továbbá hiszünk a magas hozzáadott értékben és a hiteles tartalmakban. Hiszünk abban, hogy lehet tökéleteset alkotni, mert rendszerben gondolkodva csapatban képesek vagyunk rá és ebben nem ismerünk kompromisszumot.

Küldetésünk

az iProperty AG legfontosabb küldetése a legmagasabb vásárlói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, legújabb modern technológiákkal felszerelt, hanem szerethető, csodás környezetben, kiemelt lokációban lévő épületek megalkotása. Az ingatlanfejlesztés mindig prémium minőségű anyagok felhasználásával történik. Büszkék vagyunk arra, hogy értékteremtő munkánknak köszönhetően beruházásainkat a hitelesség, valamint az építőipar és művészet szoros kapcsolata jellemzi.

Országos építészeti pályázatot nyertek egy debreceni társasház terveivel
Olvass tovább


Az üveg erkélykorlát mögött szinte lebegni látszik az épület..
Olvass tovább